Experimental

Experimental is bij de Talentfabriek 053 een dansstijl waarin een mix wordt gemaakt tussen verschillende dansstijlen, daarbij vooral denken aan modern en Hip Hop. In deze les bestaat geen goed of fout. Je bent vrij en je volledige zelf. Door middel van choreografieën in deze stijl zal je nieuwe manieren van bewegen ontdekken en krijg je meer input voor je dansvocabulaire. Vaak is het zo dat je binnen een choreografie erg gelijk moet dansen, daar wordt mee bedoelt, dat je precies hetzelfde moet dansen als je mede danser in de groep. Je zou de dansers dan niet uit elkaar kunnen houden als ze het echt goed doen. In deze les is dat echter niet de must. De dansers zullen dezelfde telling aanhouden en tegelijk bewegen, maar ze hoeven de choreografie niet precies hetzelfde als elkaar uit te voeren. Iedere danser mag de dans uitvoeren op zijn/haar eigen individuele manier.

 

Bij de Experimental dans wordt er gebruik gemaakt van zeer verschillende en uiteenlopende nummers. De dansers zijn ook welkom om zelf muziek aan te dragen. Zoals eerder gezegd, in deze les bestaat geen goed of fout. Ook niet in de muziek.

 

 

Doel

Het doel van deze les is om de danser het uiterste van zichzelf op te laten zoeken. Doordat de stijl een mix is van verschillende dansstijlen zijn de bewegingen soms anders dan normaal. De danser verbreekt daarom barrières  van zijn/haar eigen comfort zone waardoor ontwikkeling een gegarandeerd aspect is binnen deze les.

 

Dit is een les voor iedereen die nieuwsgierig is. Voor iedereen die benieuwd is naar wat er nou nog meer is naast de bekende dansstijlen. Ben jij open minded en niet bang om nieuwe dingen te ontdekken of misschien wel uit te vinden? Dan is deze les voor jou. We zien graag een creatief brein losgaan in een van onze Experimental lessen.

Schrijf je direct in voor onze Experimental lessen of één van onze andere lessen zoals Hip Hop Streetdance of Popping

Vraag over Experimental?  Laat het ons weten

hulp nodig?

adres

    • Ik ga akkoord met het verwerken van mijn gegevens