Vrijgezellenfeest Enschede

Daar komt de bruid (egom)! Bij een prachtige bruiloft hoort natuurlijk een spannend vrijgezellenfeest. Bij de Talentfabriek 053 in Enschede houden wij wel van een leuk feestje en daarom ben je bij ons aan het juiste adres. 

 

Wij verzorgen jouw vrijgezellenfeest bij ons in Enschede of op locatie op maat. Onze docenten zijn ervaren in verschillende stijlen van dans en kunnen zo goed als iedere dansstijl aanleren aan een feestelijke groep mensen. Soms kan een workshop sexy en sensueel zijn en soms kan een workshop grappig en uitdagend zijn. Het kan alle kanten op. Samen met een van onze docenten kan je in overleg een dansstijl kiezen.

Tijdens de workshop zal de docent ervoor zorgen dat iedere deelnemer zich op zijn of haar gemak voelt. Onze docenten zijn erg enthousiast, dus binnen no time zal dat besmettelijk werken en het zelfvertrouwen zal groeien zodat kun je samen met de bruid(egom) helemaal losgaan! Tussendoor zullen er pauzes gehouden worden zodat de groep kan genieten van een hapje en een drankje. Aan het einde van de workshop zal de docent de dans opnemen met telefoon of camera van jezelf zodat je een mooi aandenken mee kan nemen. Er is zelfs de mogelijkheid om je te verkleden in een van onze prachtige en gekke kostuums. De workshop dans is tevens ook leuk om op de bruiloft zelf te doen, want wie houdt er nou niet van een goeie show!

 

Als je een vrijgezellen arrangement bij de Talentfabriek 053 aanvraagt dan kan je kiezen tussen:

vrijgezellenfeest enschede
Arrangementen
Totaalprijs incl. BTW
1. Workshop 1,5 uur in dansstijl naar keuze
€ 150,-
2. Workshop 1,5 uur in dansstijl naar keuze + bubbels
€ 175,-
3. Workshop 1,5 uur in dansstijl naar keuze + bubbels + hapjes
€ 195,-

 

De genoemde bedragen zijn totaalprijzen voor de hele groep inclusief BTW.

 

Vier jij je vrijgezellenfeest in Enschede en wil je iets leuks en origineels doen waar je nog jarenlang over na kunt praten en lachen? Dan is dit zeker een leuke activiteit om te doen tijdens je vrijgezellendag. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Heb je een vraag?  Laat het ons weten

hulp nodig?

adres

    • Ik ga akkoord met het verwerken van mijn gegevens