Voorwaarden

Voorwaarden Talentfabriek 053

Inschrijving en abonnement | artikel 1

 1. De eenmalige inschrijf- en administratiekosten bedragen 15 Euro (m.u.v. acties en eenmalige workshops). Na drie maanden is het abonnement maandelijks opzegbaar met een opzeg termijn van 1 maand.
 2. Binnen de abonnement tarieven is al rekening gehouden met vakantieperiodes. Dit is voor het hele jaar door. Het maandbedrag verandert niet wanneer er vakantie is. De contributie gaat door voor 12 maanden.
 3. In de kleine vakanties zijn er geen lessen tenzij dit anders wordt aangegeven op de socials of andere communicatie vanuit Talentfabriek053.
 4. In de zomervakantie zijn er geen reguliere danslessen. Wel zal er een summerschool geopend zijn met afwijkende dagen en tijden. Deze informatie zal verstrekt worden via de socials en/of andere communicatie vanuit Talentfabriek053.
 5. Minderjarigen dienen toestemming te hebben van een meerderjarig persoon die tevens aan de betalingsverplichting kan voldoen.
 6. Bij de inschrijving betaalt u de inschrijfkosten, de eerste maand en een maand vooruit. Dit zal gaan via iDeal. Als u de eerste betaling heeft voldaan, geeft u toestemming voor de automatische incasso. Hierna zal het volgens automatische incasso gaan.
 7. Als een inschrijving midden in de maand plaatsvind dan zal dit verrekend worden. In dat geval zal niet het gehele maandbedrag worden afgeschreven.
 8. Na inschrijving krijgt u een verzoek om uw inloggegevens in te stellen voor het Talentfabriek 053 portaal. In dit portaal kunt u het rooster inzien, nieuwsberichten lezen en afwezigheid doorgeven.
 9. Een toevoeging aan het abonnement (extra les bijv.) dient schriftelijk te worden doorgegeven naar onze mail: contact@talentfabriek053.nl Deze toevoeging zal worden verrekend met het maandbedrag.
 10. De kosten voor een losse les bedragen 10 euro. Deze les kan je per mail aanvragen. De kosten kunnen ter plekke voldaan worden.
 11. Betalingen worden 1x per maand geïncasseerd d.m.v. automatische incasso op rekening van Talentfabriek 053. Betaald lesgeld kan niet worden teruggestort tenzij het een foutieve betaling betreft of onvoldoende saldo op uw rekening.
 12. Bij achterstand krijgt u een iDeal link per link waarmee u de betaling kan voldoen of u kan het handmatig overmaken ovv ‘achterstand betaling’ en lid naam, les naam en factuurnummer t.n.v. van Talentfabriek 053: NL06RABO 034 3744 376
 13. Bij uitblijvende betaling zal er gebruik worden gemaakt van een incassobureau. Eventuele extra kosten zijn voor eigen rekening. Daarbij zal het abonnement automatisch worden opgezegd.
 14. Het opzeggen van een abonnement dient schriftelijk te worden ingediend per mail naar: contact@talentfabriek053.nl. Zonder opzeggen wordt het abonnement automatisch verlengd.

Talentfabriek 053 portaal | artikel 2

 1. Na inschrijving krijgt u een verzoek om uw inloggegevens in te stellen voor het Talentfabriek 053 portaal. In dit portaal kunt u het rooster inzien, nieuwsberichten lezen en afwezigheid doorgeven.
 2. In het portaal kunt u het lesrooster inzien, nieuwsberichten en afwezigheid doorgeven met de hiervoor geldende reden.
 3. Het is niet mogelijk om via het portaal op te zeggen, dit dient u per e-mail te doen.

 

Vakantie | artikel 3

 1. Het officiële lesseizoen loopt van september 2019 t/m midden juli 2020.
 2. Midden juli t/m eind augustus vind de Summerschool plaats.
 3. In de officiële schoolvakanties zijn er geen lessen m.u.v. workshops, evenementen of bijzondere lessen.
 4. Binnen de abonnement tarieven is al rekening gehouden met vakantie periodes. Dit is voor het hele jaar door. Het maandbedrag verandert niet wanneer er vakantie is. De contributie gaat door voor 12 maanden.
 5. In de kleine vakanties zijn er geen lessen tenzij dit anders wordt aangegeven op de socials of andere communicatie vanuit Talentfabriek053.
 6. In de zomervakantie zijn er geen reguliere danslessen. Wel zal er een summerschool geopend zijn met afwijkende dagen en tijden. Deze informatie zal verstrekt worden via de socials en/of andere communicatie vanuit Talentfabriek053.

 

Ziekte en blessures | artikel 4

 

 1. Bij gemiste lessen door ziekte of blessures blijft het maandelijkse lesgeld intact tenzij het een langdurige ziekte of blessure is.

Jeugdfonds sport & cultuur | artikel 5

 1. Bij gebruik van het Jeugdfonds sport & cultuur, zijn de algemene voorwaarden van het fonds van toepassing. Deze zijn te vinden op jeugdfondssportencultuur.nl

Huisregels | artikel 6

 1. Zie kopje huisregels.

Wedstrijden | artikel 7

 1. Voor wedstrijd en battle teams wordt er binnen Talentfabriek 053 een reglement gehanteerd. Zie kopje wedstrijdreglement.

Algemene voorwaarden | artikel 8

 1. Talenfabriek behoudt zich het recht voor om tarieven, openingstijden en lesroosters te wijzigen.

Privacy beleid | artikel 9

 1. Talenfabriek 053 gaat zorgvuldig met uw gegevens om en verwerkt uitsluitend de gegevens die nodig zijn voor het optimaliseren van de dienstverlening. Persoonlijke gegevens zullen nooit voor commerciële doelstellingen aan derden worden doorverkocht of gegeven.
 2. Tijdens de lessen zullen er filmpjes en/of foto’s worden gemaakt van de choreo’s en dus de leerlingen. Als u zich inschrijft bij Talentfabriek 053 dan geeft u toestemming voor het gebruiken van dit materiaal voor commerciële doeleinden.
 3. Uw gegevens worden bewaard zolang u klant bij Talentfabriek 053 bent. Wanneer uw abonnement verloopt of opgezegd wordt dan worden de gegevens gewist uit ons systeem.

Voorwaarden zaalhuur

Voorwaarden zaalhuur

 • De zaalhuur bedraag 35 euro per uur (huur geschiedt per heel uur)
 • De borg bedraagt 150 euro en dient contant voldaan te worden.
 • Bij beschadigingen en/of vies achterlaten van de zaal zullen daar extra kosten aan verbonden zijn. Deze kosten zijn voor rekening van de huurder.
 • Onze zaal beschikt over een muziekinstallatie, prachtige vloer en spiegels. Daarbij zijn er sanitaire voorzieningen aanwezig zoals wc’s, douches en een wasbak. Tot slot is er en koffiezetapparaat en waterkoker aanwezig.
 • Tafels en stoelen zijn niet aanwezig in de dansschool. Deze mag je zelf meenemen. Vanuit Talentfabriek053 kunnen wij het ook regelen tegen meerprijs. 
 • De zaal dient na afloop weer in de originele staat achtergelaten te worden. Dit houdt in dat ze zaal schoon en opgeruimd moet zijn. Schoonmaakspullen zijn aanwezig in de zaal.
 • De zaal is geschikt voor workshops, trainingen en groepslessen. Niet voor feestjes en partijen.
 • Bij het verhuren van de zaal mag er geen alcohol geschonken worden binnen Talentfabriek 053.