SAM talentfabriek053
group-circle-2
over ons talentfabriek053

Sam, Talentfabriek 053

Sabina ‘Sam’ Mehic is van origine Bosnisch en opgegroeid in Nederland. Vanaf haar 6e is ze bezig met streetdance. Later is ze zich gaan specialiseren in de originele streetdance stijlen oftewel hiphop stijlen zoals we die nu kennen. In haar lessen neemt ze haar leerlingen mee terug in de tijd naar de foundation (basis) van verschillende dansstijlen. De stijlen die ze behandelt gaan van old naar new: New Jack Swing, Popping, basics Bboying (breakdance), basics Locking, Waacking, basics Vogue, New style en House. 


Sabina heeft vanaf haar 13e tot haar 19e in een professioneel team (All Style Division) gedanst waar ze verschillende nationale en internationale titels mee heeft behaald zoals o.a wereldkampioen showcase in 2009. Ze is samen met dit team twee keer naar de Filipijnen geweest. Hier hebben ze tv-optredens mogen geven bij onder andere “It’s Showtime”, “GoodmorningPhilipines” en een guest performance bij “Philipinas got Talent”. Ze is met haar solo drie keer Nederlands Kampioen geweest in de battle categorie van Hip Hop International en UDO Nederland.

Als coach doet ze het met haar huidige teams (Technicality 16+ en The Funk Rockerz 12+) ook erg goed. In 2015 zijn de wedstrijdteams die zij heeft opgericht begonnen met wedstrijden. Vanaf het begin hebben ze heel veel prijzen behaald. In het eerste jaar (2015) is haar jongste team Nederlands Kampioen geworden en in het tweede jaar zelf Belgisch Kampioen. 2016 stond in het teken van de solisten. Zowel zij als haar leerlingen zijn Nederlands kampioen geworden in de verschillende leeftijdscategorieën. Ze heeft in 2017 brons behaald op het wereldkampioenschap met haar oudste team en zilver met haar solo in dezelfde competitie.

0
landen

Actief geweest als danser

0
prijzen

battles en showcases

0
wereldtitels

twee keer wereldkampioen battles en showcase