Dans Workshop Twente

Vanuit de Talentfabriek 053 verzorgen we diverse dans workshops in Twente. Dat houdt in dat je bijvoorbeeld een Streetdance workshop, Hip Hop workshop of Experimental workshop krijgt van een meervoudig wereldkampioen. 

 

Onze docenten geven graag les. Dat hoeft niet altijd op de dansschool zelf te zijn. We geven bijvoorbeeld ook danslessen op locatie in de vorm van een dans workshop. Een workshop begint vanaf een uur, daarna kan er afhangend van de vraag een aanvullende overeenkomst gemaakt worden. Als je een workshop ochtend, middag of dag nodig hebt dan is dat zeker mogelijk.

 

De workshops kunnen gegeven worden in de verschillende stijlen die onze dansdocenten beheersen. Het aanbod van stijlen is zeer divers, dus schroom niet om ons te bellen of mailen. Daarbij is het ook mogelijk om ons in te huren voor een workshop uur, dagdeel of dag in onze eigen dansschool, Talentfabriek 053 in de Spinnerij te Enschede.

 

Het is mogelijk om een van onze docenten in te huren voor workshops op projectbasis op scholen, bedrijven of andere instanties. Talentfabriek 053 kan verschillende pakketten aanbieden voor de meest uiteenlopende aanvragen. Stuur ons gerust een mail met je vraag of verzoek en dan helpen we u graag verder met meer informatie. 

 

Gevarieerd aanbod

Naast dans workshops in Twente geven wij ook andere workshops. Je hebt keuze uit bijvoorbeeld de onderstaande workshops:

 

  • Faalangst trainingen bij ons, op locatie of privé in plaats van groepsverband.
  • Privé danslessen bij Talentfabriek 053
  • Teambuilding
  • Presentatie training
  • Dans workout

En nog veel meer!

Ben je op zoek naar een leuke, interactieve dans workshop in Twente (Of elders in Overijssel) dan ben je bij Talentfabriek 053 aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Vraag over een Workshop?  Laat het ons weten

hulp nodig?

adres

    • Ik ga akkoord met het verwerken van mijn gegevens