Hip Hop Female

In de Hip Hop Female les ga je aan de slag met de vrouwelijke kant van de Hip Hop dansstijlen. Je haalt je innerlijke diva naar boven en zet haar in de spotlight. Let op, deze les is niet alleen voor de dames, heren zijn ook van harte welkom. Na een uitgebreide warm up, waarin de lenigheid getraind wordt gaan we door naar de routines. Deze leuke en spannende choreografieën bestaan uit een combi van verschillende soorten dansstijlen. Een voorbeeld van deze stijlen zijn:  Dancehall, Afro, Waacking, Vogueing, New Jack Wwing, Streetdance en Original Streetdance (deze dansstijl staat nu bekend als Hip Hop). Deze dansstijlen komen samen in sexy en stoer female jasje. Denk aan strakke en vloeiende bewegingen gemixt met elkaar. Het is de vrouwelijke kracht die beide kan. Binnen de hiphop female les leer je hoe het is om een vrouwelijke dans net zo krachtig uit te voeren als een stoere hiphop choreografie.

 

De muziek waarom gedanst zal worden verschilt tussen de grootse vrouwelijke hiphop, r&b, afro en Nederlandse hiphop artiesten. Dit is een beginner les en draait vooral om plezier en daarom is het in deze les ook zeker mogelijk om verzoekjes te doen. Met verzoekjes bedoelen we dat je een favoriet nummer kan aanvragen bij de docent. Deze zal deze in behandeling nemen en wie weet, misschien krijg je wel een toffe choreografie op je favoriete nummer. Dus schroom niet om naar de docent te gaan met een verzoekje!

 

 

The future is female!

Binnen deze dansles leert de danser haar vrouwelijkheid beter kennen. Tevens leert zij er mee om te gaan. De training in techniek, choreografie, uitstraling, entertainment en lenigheid zorgen ervoor dat de danser een enorme confidence boost krijgt. Samen met je groep ga je een uur lang aan de slag met je eigen female, powerful alter ego. Schrijf je direct in voor onze female class!

Vraag over Hip Hop Female?  Let us know!

hulp nodig?

adres

    • Ik ga akkoord met het verwerken van mijn gegevens