Inschrijfformulieren en Proefles

Reguliere lessen

Klik op de onderstaande knop om je in te schrijven voor alle reguliere lessen.  Wanneer je op de knop klikt kom je automatisch bij het juiste inschrijfformulier. 

 

Voor proeflessen scrol je iets verder naar beneden.

Niet reguliere lessen

De onderstaande knop is alleen voor mensen die zich in willen schrijven voor het Helden team. Deze geldt dus niet voor alle reguliere lessen. 

1 op 1 Privé lessen

 

 

 

Let op! Bij de inschrijving betaalt u de inschrijfkosten, de eerste maand en een maand vooruit. Dit zal gaan via Ideal. Als u de eerste betaling heeft voldaan, dan geeft u toestemming voor de automatische incasso. Hierna zal het volgens automatische incasso gaan.

Klik hier om al onze voorwaarden door te lezen. 

AANMELDEN GRATIS PROEFLES?

Weet je niet zeker welke stijl goed bij je past? Doe dan mee met een gratis proefles zodat je kunt kijken of het bij je past. 

 

Vul hieronder in het contactformulier in dat je graag mee wil doen met een proefles en om welke les het gaat. Dus bij welke les je graag een keer wilt komen kijken. Na het invullen van het contactformulier nemen we zo snel mogelijk contact met je op om te bevestigen dat je mee kunt doen. Soms komen onze mailtjes in je spam terecht dus houd die ook even in de gaten. 

 

Heb je een andere vraag? Laat het ons ook weten via het onderstaande formulier.

hulp nodig?

adres

    • Ik ga akkoord met het verwerken van mijn gegevens