Zaal huren in Enschede

Een zaal huren in Enschede voor een eenmalig evenement is soms lastig voor freelance choreografen, personal trainers of anderen die wel eens een zaal nodig hebben. Talentfabriek 053 in Enschede heeft voor jou de oplossing.

 

Bij Talentfabriek 053 kun je een zaal huren in Enschede op één van de vetste locaties van Twente. Midden in de oude textielfabriek Spinnerij Oosterveld uit 1911 vind je onze zaal met industrieel design. Een geschikte locatie om mooie foto’s te maken tijdens je workshop en zeer toegankelijk (rolstoelvriendelijk) voor iedereen. Je bezoekers zullen zeker onder de indruk zijn!

 

De Spinnerij beschikt over een eigen restaurant, lift en er zijn meer dan 250 parkeerplaatsen beschikbaar voor mensen die een workshop bij willen wonen.

 

Je zal ongetwijfeld veel indruk maken met je workshop maar wij zijn ervan overtuigd dat onze vette locatie ervoor zorgt dat de hele beleving top zal zijn.

 

 

zaal talentfabriek dj opstelling

Voor welke workshops?

Wij zijn een professionele dansschool dus vanzelfsprekend kun je onze zaal huren voor professionele dansworkshops. Eventueel met choreograaf. Maar ook voor andere activiteiten kun je onze zaal huren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de volgende activiteiten:

De zaal is helaas niet geschikt voor (disco) feestjes of partijen.

 

Ben jij dus een choreograaf, personal trainer of heb je een ander beroep waarbij je af en toe een zaal nodig hebt? Dan is dit de oplossing voor jouw probleem. 

De zaal huren kan per heel uur en kost € 35,- per uur.  Neem contact met ons op voor meer informatie over onze zaal huren in Enschede. 

Naast het huren van een zaal bij Talentfabriek 053 kun je ons ook inhuren voor een workshop. Meer informatie hierover vind je op onze workshop pagina. 

Vraag over zaalhuur?  Laat het ons weten

hulp nodig?

adres

    • Ik ga akkoord met het verwerken van mijn gegevens