Kinderfeestje/Verjaardagsfeest

Bij de Talentfabriek 053 draait alles als eerste om plezier! Daarom houden wij wel van een goed feestje. Vier je kinderfeestje in Enschede bij Talentfabriek 053. Onze feestjes zijn actief, leerzaam en super gezellig.

 

De kinderfeestjes die wij verzorgen zijn van alle markten thuis. Je hebt de keuze uit de verschillende dansstijlen, thema’s en een heuse verkleedhoek! Als je ons een mailtje stuurt of even belt kan je samen met een van onze docenten een afspraak maken over wat de jarige job of jet het leukste vindt. Je kan een dansstijl uitkiezen met eigen muziek, maar je kan je ook laten verassen door de docent. De docent zal dan wel graag willen weten wat het niveau is van de dansende kids en waar de voorkeuren liggen. Indien gewenst kan er een thema gekoppeld worden aan het feestje. Als de jarige enorme fan is van superhelden, dan zal de docent ervoor zorgen dat er een superhelden dans komt. Op locatie bij de Talentfabriek 053 staat een mooi rek met verschillende kostuums en attributen. Dit geeft de leuke mogelijkheid voor de kids om zich te verkleden en lekker gek te doen.

 

 

kinderfeestje enschede
verjaardagsfeest-enschede

Leer een Vette Choreografie

Tijdens de dansles zullen de kids een choreografie aangeleerd krijgen die ze altijd bij zal blijven. De docent zal spelenderwijs aan de slag gaan met de verschillende technieken die de gekozen of verassingen dansstijl te bieden heeft. Het tempo van de les zal worden bepaald door het niveau van de groep kids. De docent let erop dat ieder kind mee komt, de pasjes begrijpt en plezier heeft in de les. Tussendoor zullen er pauzes gehouden worden waarin de kids kunnen genieten van een hapje en/of drankje indien dit erbij gekozen is in het arrangement.

Tegen het einde aan mogen de kids zich verkleden en kan de docent de dans opnemen met een eigen meegenomen toestel of camera. De disco lampen gaan aan en de muziek op zijn hardst. Let the party begin!

 

Als je een arrangement voor een kinderfeestje in Enschede aanvraagt bij Talentfabriek 053 dan kan je kiezen uit de volgende 3:

 

15000

Pakket 1

1,5 uur
Dansworkshop
Stijl naar keuze
Ranja
17500

Pakket 2

1,5 uur
Dansworkshop
Stijl naar keuze
Videoclip (binnen)
Cool Outfits (verkleden)
Ranja
19500

Pakket 3

1,5 uur
Dansworkshop
Stijl naar keuze
Videoclip
Coole outfits (verkleden)
Inclusief hapjes & Ranja

Neem contact met ons op voor meer informatie of specifieke wensen. 

Heb je een vraag?  Laat het ons weten

hulp nodig?

adres

    • Ik ga akkoord met het verwerken van mijn gegevens