Streetdance | Danslessen voor kinderen

De Streetdance lessen voor kinderen bestaan uit  de kids dance party tot 6 jaar en de streetdance 6+. Binnen deze lessen draait het om plezier en alle energie eruit! Binnen iedere les wordt er spelenderwijs gewerkt aan een leuke dans. Elke les is 45 min lang om de concentratieboog zo optimaal mogelijk te behouden. Er wordt binnen alle drie de lessen gebruik gemaakt van leuke hedendaagse kids, Pop en Hip Hop muziek. Dit kan Engelstalig zijn, maar ook Nederlandstalige muziek.

 

Bij de 4+ peuterdans zal er gewerkt worden aan een leuke routine om 1 nummer, de druk ligt laag en het tempo hangt af van de groep. Hier zal ongeveer de helft van de les aan besteed worden. De laatste helft zal bestaan uit afsluitende spelletjes gebaseerd op dans.

 

Bij de 6+ streetdance les wordt er al wat serieuzer geoefend aan een super coole Streetdance dans. Vroeger was Streetdance een dansstijl waarin de bewegingen geïnspireerd waren op videoclips van verschillende artiesten. Tegenwoordig wordt het veel gemixt met de Oldschool Hip Hop dansstijlen. Streetdance is een dansstijl dat heel dynamisch is, het gaat met de tijd mee. Er wordt een choreografie aangeleerd die gekoppeld is met de muziek. Deze dansers vinden het vaak ook erg leuk om een spelletje achteraf te doen, dus die zullen absoluut niet missen.

 

kids dance talentfabriek

Houden jouw kinderen van dansen?

Talentfabriek 053 is dé plek in Enschede waar danstalent optimaal naar boven wordt gehaald uit een kind. Houdt jouw kind van dansen? Schrijf je kid(s) dan in bij onze dansschool in Enschede. Eerst een keer op proef? Geen probleem. 

Vraag over kids dance?  Laat het ons weten

hulp nodig?

adres

    • Ik ga akkoord met het verwerken van mijn gegevens