Dansles voor Volwassenen

Wie zegt dat 40 plussers niet meer kunnen rocken?! In deze les staat plezier bovenaan. Samen met Sabina nemen dansers van deze les een trip down memory lane en tackelen ze de flitsende bewegingen van nu. Na al die jaren werken is het nu tijd om te genieten voor jezelf.

 

Binnen deze les wordt gebruik gemaakt van de verschillende Oldschool Hip Hop dansstijlen. De les is geheel op maat gemaakt. Dat gezegd hebbende zien wij leeftijd bij de Talentfabriek 053 niet als een obstakel, maar juist als een groot voordeel en misschien wel de jackpot! Want hoe ouder je wordt, hoe meer je door gaat hebben wat jij zelf leuk vind en je minder gaat aantrekken van wat er om je heen gebeurt. Daar maken we gebruik van in deze danslessen voor volwassenen.

Plezier hebben en fit zijn

Deze les is binnenkort weer beschikbaar.

Binnen deze les wordt er gewerkt aan verschillende choreografieën in een van de verschillende hiphop dansstijlen.

 

Het is een beginner les, dus de basics komen uitgebreid aan de orde. Samen met de docent wordt er gewerkt aan een mooie show die lang zal bij blijven. Door een juiste warming up en het oefenen van de choreo’s zal er goed gedacht worden aan lichaamsbeweging.

 

Bij dans wordt vrijwel het hele lichaam gebruikt, dus je gaat fit en voldaan weer naar huis. Als er ergens moeite mee is, dan kan dit natuurlijk aangegeven worden bij de docent en dan zal hier rekening mee gehouden worden. Er zal verschillende muziek gebruikt worden in deze les, van Oldschool tot Newschool. Tevens is het mogelijk om in deze les verzoekjes in te dienen. Mits dit past bij de hiphop stijl van de les. Oh en, een vriend of vriendin meenemen is altijd welkom in deze les!

Dansles-voor-volwassenen

40+ and still cool

Hoe cool is het om tegen je vrienden, kinderen of kleinkinderen te kunnen zeggen dat je een Hiphop danser bent. Mensen zullen versteld staan. Kom gewoon een een langs voor  een proefles of schrijf je in voor onze 40 plus lessen via het inschrijfformulier. Geen 40 plus? Dan kun je gewoon meedoen met onze 18 plus streetdance lessen

Heb je een vraag?  Laat het ons weten

hulp nodig?

adres

    • Ik ga akkoord met het verwerken van mijn gegevens